Monthly Archives: April 2017


Set Cantik Shaklee
Rahsia Kulit Cantik Shaklee. Awak mesti tak sesabar nak tahu kan?   Semua pun nak cantik! Tapi, tak semua yang cantik di mata kita tu, cantik di mata orang lain. Ada orang kata; hitam itu manis. Ada jugak yang kata; hitam itu berlemuih!   Setengah orang kata; kita wajib ada […]

Rahsia Kulit Cantik Shaklee


Beli Shaklee Online
APA??? Cerita tentang Kesan Sampingan Set Kurus Shaklee? Biar Betul weh?   Setiap kali kita tengok apa apa filem kisah cinta, tak kisah lah kalau kisah tu berakhir dengan happy ending sekalipun; mesti ada babak babak sedih di mana either si boipreng ataupun girlpreng tu kecewa. Atau patah hati, sedih, […]

Kesan Sampingan Set Kurus Shaklee


Pengedar Shaklee Wangsa Maju
Dulu, semua dah tahu yang Cik Lisa kerja kira batu bata kan? Cik Lisa kira kira semua tu untuk buat bangunan. Ada orang kata, kerja Cik Lisa tu macam ala ala akauntan, tapi untuk bangunan semata mata.   Bukan spesifik untuk bank atau belanja syarikat itu ini.  Tapi, cuma lebih […]

Daftar Ahli Shaklee 2017


Daftar Jadi Ahli Shaklee
Hello.   Rasa rasa awak dah tahu yang Cik Lisa baru je lancarkan (Ceewahh! Dah macam iklan kereta lah pulak kann?) blog kedua Cik Lisa semalam kan? Or was it two days ago? Blog ni Cik Lisa tetap maintain, cuma Cik Lisa tambah satu lagi blog untuk senang nak kongsi […]

Set Anti Stress Shaklee



Daftar Jadi Ahli Shaklee
Awak nak tahu?   Cik Lisa ni suka betul travel. Suka nak jalan jalan dan tengok negara orang lain. Macam macam kita boleh belajar dari situ. Budaya, bahasa, makanan dan macam macam benda yang kita boleh mula amik tahu.     Dulu Cik Lisa rajin dan ringan kaki sungguh nak […]

Supplements Shaklee Wajib Ada Masa Travel


Majalah Niaga
Semua tahu Cik Lisa suka gilaaa pi seminar, workshop, kelas dan semacam yang gittew kan? Memang dasarnya, untuk kaut ilmu tapi tahu kan yang selain tu kita boleh jugak kenal reramai orang yang satu wavelength dengan kita dan nak berjaya sesama kita berganding bahu dan tangan? Ceewah! Biasa ni mat […]

Seminar Bisnes: Gila Membazir Dan Buang Duit Semata ...



Daftar Jadi Ahli Shaklee 2
Hari ni Cik Lisa nak cerita tentang 5 Kelebihan Daftar Jadi Ahli Shaklee Dan Beli Produk Shaklee Dengan Saya Dari Group Superstars Shaklee.   Cuba fikirkan satu benda ni untuk Cik Lisa. Atau cuba absorb info ni masuk kepala awak seminit dua. Hadam. Pastu cuba pulak make sense out of […]

5 Kelebihan Daftar Jadi Ahli Shaklee Dan Beli ...