Daily Archives: April 24, 2017


Daftar Jadi Ahli Shaklee
Hello.   Rasa rasa awak dah tahu yang Cik Lisa baru je lancarkan (Ceewahh! Dah macam iklan kereta lah pulak kann?) blog kedua Cik Lisa semalam kan? Or was it two days ago? Blog ni Cik Lisa tetap maintain, cuma Cik Lisa tambah satu lagi blog untuk senang nak kongsi […]

Set Anti Stress Shaklee


Daftar Jadi Ahli Shaklee
Awak nak tahu?   Cik Lisa ni suka betul travel. Suka nak jalan jalan dan tengok negara orang lain. Macam macam kita boleh belajar dari situ. Budaya, bahasa, makanan dan macam macam benda yang kita boleh mula amik tahu.     Dulu Cik Lisa rajin dan ringan kaki sungguh nak […]

Supplements Shaklee Wajib Ada Masa Travel