Monthly Archives: June 2017


Tips Makan Secara Sihat 4
Selamat hari raya! Malam ni, Cik Lisa nak kongsi 5 Tips Makan Secara Sihat Di Hari Raya. Ye lah, cuba awak pikir this thing ni sekejap tapi dengan perasaan yang bersungguh dan beria ia. Pejam celik pejam celik, tahu tahu hari ni dah masuk raya keempat.  

5 Tips Makan Secara Sihat Di Hari Raya


Shaklee Wangsa Maju 4
Setiap orang ada impian: nak bercuti ke mana, hala tuju bisnes apa cerita, nak jadikan dia suri hati hidup forever and ever tu bilanya dan macam macam lagi. Setiap orang mungkin ada impian yang sama, mungkin jugak berbeza. Destinasi Impian: Finland, Aku Datang!  

Destinasi Impian: Finland, Aku Datang!


Shaklee Wangsa Maju 2
Kita selalu dengar orang dok kata Vitamin C ni bagus untuk kulit kita. Selain tu, orang kata Vitamin C ni sumber anti oksidan yang bagus sekaligus ia bantu tingkatkan imun sistem dan halang radikal bebas berkumpul penuh dalam badan katanya. Bila dah gittew, obviously lah boleh nak kata Vitamin C […]

Vitamin C Sumber Terbaik Untuk Lambatkan Proses Penuaan


Butik Ijmal 2
Sapa antara awak kat sini yang suka travel merata rata? Bila dah mula nak berjalan sana sini, benda paling penting sekali ialah kasut apa yang kita nak pakai untuk nak ke sana ke mari! Sebab tu petang ni Cik Lisa nak kongsi 5 Tips Pilih Kasut Untuk Travel based on […]

5 Tips Pilih Kasut Untuk Travel



Shaklee Wangsa Maju 2
Pagi ni Cik Lisa nak kongsi Tips Kecilkan Peha Dan Punggung Yang Besar Dengan Cepat! Pernah tak rasa pinggang di badan sendiri dah okay dah tapi bila nak beli seluar jeans rasa macam tokleh nak sarung? Sebabnya, peha dan punggung kita tu besaqqq giler dah macam kapal cruise Titanic yang […]

Tips Kecilkan Peha Dan Punggung Yang Besar Dengan ...


Romper Baju Melayu 2017
Hari raya dah nak menjelma dan sekarang ni sibuk dah orang start shopping sana sini. Ada yang beli baju raya untuk mak bapak budak. Ada jugak yang sibuk berbelanja baju raya untuk anak anak kecil mereka pulak. Marsya BabyShoppe ada sediakan Baju Melayu Baby untuk baby boy yang comel comel […]

Baju Melayu Baby


Pengedar Shaklee Wangsa Maju
Impian Sejuta Ringgit Cik Lisa? Setiap kita mesti ada impian untuk sesuatu yang kita idam idamkan sejak dari dulu lagi. Sebab dari kecik lagi kita dah diasuh untuk punya impian:   “Nak kawen dengan anak raja”   “Nak ada rumah dan kereta besar macam dalam TV tu”   “Nak baju […]

Impian Sejuta Ringgit


Jari Berkedut
Awak pernah alami keadaan di mana Jari Mudah Berkedut Semasa Di Dalam Air? Baru je beberapa saat berdiri bawah shower head untuk mandi pagi, tengok jari sendiri dan terkejut sampai rasa ada kejutan elektrik dalam hati? Sebab tengok jari dah nampak macam buah prun kedut seribu sampai rasa nak mandi […]

3 Punca Jari Mudah Berkedut Semasa Di Dalam ...



Baju Peplum 2017
Untuk Projek Ramadhan Cik Lisa tahun ni, Cik Lisa memang dapat sambutan yang sangat menggalakkan. Macam macam jenis produk ada dan Cik Lisa seronok betul dok try itu dan ini. Ada jugak review yang Cik Lisa buat untuk mereka yang provide servis taww! Hari ni, Cik Lisa buat review untuk […]

Baju Peplum Terkini 2017