Daily Archives: June 9, 2017


Shaklee Wangsa Maju 4
Setiap orang ada impian: nak bercuti ke mana, hala tuju bisnes apa cerita, nak jadikan dia suri hati hidup forever and ever tu bilanya dan macam macam lagi. Setiap orang mungkin ada impian yang sama, mungkin jugak berbeza.┬áDestinasi Impian: Finland, Aku Datang!  

Destinasi Impian: Finland, Aku Datang!


Shaklee Wangsa Maju 2
Kita selalu dengar orang dok kata Vitamin C ni bagus untuk kulit kita. Selain tu, orang kata Vitamin C ni sumber anti oksidan yang bagus sekaligus ia bantu tingkatkan imun sistem dan halang radikal bebas berkumpul penuh dalam badan katanya. Bila dah gittew, obviously lah boleh nak kata Vitamin C […]

Vitamin C Sumber Terbaik Untuk Lambatkan Proses Penuaan