Jom Lompat Bintang With Me 6


SURPRISEEEEEEE!!! Ehem, ehem! Memperkenalkan… Jom Lompat Bintang With Me.

 

Cik Lisa Wangi

Sudi tak kalau Cik Lisa ajak awak untuk Jom Lompat Bintang With Me?

 

Tadaaaaa! Setiap titik titik peluh, penat lelah, bercawan cawan kopi dan those sleepless nights tak tidoq malam akhirnya berbalas jua… ceewahhh! Inilah dia culprit yang buat Cik Lisa kalut dan serabut for the past few weeks sebenarnya.

 

E-book pertama hasil penulisan dari diri Cik Lisa sendiri dan konfem bebas dari kopipes yang bertajuk Jom Lompat Bintang With Me.

 

 

Haha. Terkejut dak? Atau dah ada jugak dok agak agak?

 

 

 

JOM LOMPAT BINTANG WITH ME: KENAPA CIK LISA TULIS E-BOOK?

 

Sapa yang dah kenal Cik Lisa, by this time dah tahu betapa Cik Lisa syiok nak pot pet berjela jela. Tapi, usually dalam entri blog yang biasa… Cik Lisa cuma kupas setiap isu hanya secara sederhana semata mata. But if Cik Lisa ada hati untuk improve writing skills untuk jadi lebih ohsem lagi… takkan Cik Lisa hanya nak duduk diam diam dan tulis entri blog berhari hari tak berenti?

 

Sebab I was once told,

 

“Kita kena ada hala tuju untuk tahu destinasi kita yang seterusnya untuk jadi lebih maju”

 

 

Mungkin hari ni Cik Lisa cuba untuk tulis e-book dulu, but sapa tahu esok lusa… dah mula acah acah nak publish buku sebijik dua? Kan kan kannnn? Tak salah untuk kita semua simpan cita cita dan impian kan? Lagi elok kita masing masing simpan impian dari duduk diam diam dan kononnnya lagi rela nak tunggu bulan jatuh ke riba.

 

 

E-Book Cik Lisa Wangi

Hidup kita kena ada hala tuju!

 

Tapi bila bulan tak kunjung tiba, nak buat apa? Haa… tersengih je lah yang mampu lepas tu.

 

 

 

JOM LOMPAT BINTANG WITH ME: E-BOOK NI TENTANG APA?

 

Ish. Kalau Cik Lisa dah pot pet kat awak hari ni, kat mana surprisenya nanti?

 

Tapi since Cik Lisa kan baik hati, so Cik Lisa kongsi lah sikit sikit isi dan intipati dalam Jom Lompat Bintang With Me ni. Ianya bukan lah something yang nak kena belajar tinggi untuk faham apa yang Cik Lisa dok pot pet tak berenti sampai awak rasa susahnyaaaa lahai nak hadam!

 

Sebab Cik Lisa tak tulis something yang sofistikated like rocket-science, tapi hanya something yang nampak mudah tapi rupa rupanya ramai jugak yang terlepas pandang and at the end boleh bikin masalah! Bukan kata kat orang keliling semata mata, tapi Cik Lisa sendiri pun pernah stuck jugak kat benda yang sama!

 

Kalau nak describe in one word: e-book ni is mainly tentang HAPPY.

 

Oh! And sebab tu tajuknya: Jom Lompat Bintang With Me. Kan bila kita riang ria, gembira, ceria dan rasa happy dalam hati… kita eksaited tak terkira sampai nak lompat bintang je rasanya? Haha.

 

Cik Lisa Wangi

Konten e-book ni ada real-life experience Cik Lisa taww!

 

But this time around, Cik Lisa tak nak lompat bintang sorang sorang. That is why Cik Lisa nak ajak awak sekali untuk sama sama Jom Lompat Bintang With Me! Baru syiok bila berkawan kawan… kurang sikit peratusnya untuk kita jatuh terlepek dan mula gatai nak meroyan, kan?

 

The more the merrier kata Mat Salleh.

 

 

 

JOM LOMPAT BINTANG WITH ME: E-BOOK NI MAHAL!

 

Bagi Cik Lisa, e-book ni tinggi pada nilainya tapi bukan pada harganya! Sebab dalam e-book ni Cik Lisa ada kongsi real life experience Cik Lisa sendiri sepanjang Cik Lisa hidup di muka bumi selama ni. Haaa… suspen dak?

 

Haha. That is why Cik Lisa nak bagitahu awak awal awal hari ni… yang mahal kat e-book ialah nilai yang dikongsi tapi bukan harga yang awak nak kena beli. Uish, ingat senang ke nak kongsi some of the stories yang Cik Lisa luahkan dalam ni?

 

Especially, bila orang selalu dok tengok kita happy, then orang akan cepat cepat ingat kita memang hari hari macam ni… tak ada rasa susah hati, cuma suka hati sepanjang hari. So, sebab tu Cik Lisa decide untuk kongsi hikayat hidup Cik Lisa dulu dan kini untuk (hopefully!) boleh bantu awak yang mungkin ada isu yang sama macam Cik Lisa dulu dulu.

 

Dan awak pun boleh faham lepas ni yang walau kita nampak orang tu senyum dan gelak ketawa sepanjang masa, tak semestinya dia tak pernah ada rasa kecewa atau putus asa. Unless, kalau dia tu bukan manusia… ha, itu lain lah ceritanya!

 

So, jom dapatkan Jom Lompat Bintang With Me hari ini dan you are one step closer untuk kenal siapakah Cik Lisa ni sebenarnya di sebalik tiap tiap senyuman dan gelak tawanya… ceewahhhh! Haha. Eh, tapi betul ni! And kali ni Cik Lisa promise kat awak… inshaALLAH e-book Cik Lisa ni ada manfaat untuk dikongsi bersama.

 

 

 

JOM LOMPAT BINTANG WITH ME: CEMANA NAK DAPATKAN E-BOOK NI?

 

Yayyy! Tahniah dan macehhh sebab ada terdetik dalam hati awak untuk dapatkan e-book pertama Cik Lisa dan honestly Cik Lisa sangat sangat hargainya. Mudah je cara untuk dapatkan Jom Lompat Bintang With Me ni sebenarnya.

 

E-Book Cik Lisa Wangi

So, cemana nak beli e-book ni?

 

Awak hanya perlu picit ikon di bawah ini dan secepat kilat awak akan dibawa ke senangPay Payment Form untuk beli Jom Lompat Bintang With Me.

 

 

 

 

JOM LOMPAT BINTANG WITH ME: THANK YOU!

 

Thank you, thank you and thank you untuk awak yang lelaju dah decide nak purchase e-book tu hari ini jugak! Ini yang buat Cik Lisa makin sayangggg kat awak! Haha. Dan ini jugak jadi dorongan padu untuk Cik Lisa lebih bersemangat lepas ni nak produce sesuatu yang baru.

 

E-Book Cik Lisa Wangi

Jom Lompat Bintang With Me!

 

Terima kasih sekali lagi dan hope to see you soon untuk blog entri Cik Lisa di lain hari.

 

Selamat membaca!

 

Love always,

Cik Lisa The Pot Pet Teller.

 

P/S: Cik Lisa appreciate sangat sangat kalau awak sudi untuk tekan button ‘SHARE’ dan kongsi entri Jom Lompat Bintang With Me so kawan kawan yang lain dapat manfaat dari e-book Cik Lisa ni sekali.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 thoughts on “Jom Lompat Bintang With Me