Yearly Archives: 2018


Tips Elak Letih Di Bulan Puasa 1
Dalam pada tak sedar, dah nak masuk hari ke-11 (27 Mei 2018) kita berpuasa tahun ni. Pejam celik, pejam celik… tahu tahu dah lebih seminggu! So, Ramadhan awak kali ni apa cerita? Ada rasa letih yang beria ia? Otherwise, mengantuk sepanjang masa dan produktiviti kerja merudum tak terkira? As a […]

5 Tips Untuk Kekal Bertenaga Di Bulan Puasa


Tips Travel Ke Ho Chi Minh
Antara New Year Resolution Cik Lisa tahun ni (2018) adalah untuk travel ke merata tempat dan sebanyak yang mungkin. So, travel Cik Lisa yang pertama tahun ni adalah ke Ho Chi Minh, Vietnam! Cik Lisa ke sana on last February 2018 hari tu actually. It was amazing! Jadi, hari ni […]

5 Tips Travel Ke Ho Chi Minh


Skincare Youth Shaklee Yang Terbaru 1
Skincare Youth Shaklee Yang Terbaru? Ish, lama kan Cik Lisa tak pot pet kat sini? Tapi hari ni Cik Lisa bersemangat nak cerita tentang Skincare Youth Shaklee Yang Terbaru. Alahhh… yang keluar baru baru ni tu. Ada yang dah tahu pasal ni ke? Atau ada jugak yang nak amik tahu tapi tak tahu […]

Skincare Youth Shaklee Yang Terbaru


Delima Perempuan Single 4
Single Itu Indah Tapi semuanya berubah bila… dapat wedding invitation untuk bawak partner datang sama! Haha. Seriously, this is not funny really. But in fact, inilah satu satunya yang buat Cik Lisa rasa stressnya homaigoddd macam nak giler!  .  . . . . Wedding Ni Ada Musimnya . Luckily, wedding ni bermusim. […]

Single Itu Indah Tapi…



Hati Tak Tenang 2
Stress. Ramai orang suka sangat nak cakap stress untuk itu dan ini. Ada je benda tak kena sikit, dah emosi tak tentu hala. Kekadang tu benda kecik je, tapi hati tak tenang macam lautan yang ombaknya sakan bergelora. Suka nau nauuu nak salahkan benda, tempat dan orang keliling kita. Entah […]

3 Sebab Utama Hati Tak Tenang


Saya Cabar Awak!
Hello! Semalam Cik Lisa baru lepas list out all the things that I wish for this year kan? Then, Cik Lisa pun ada ajak awak sesama jom kita berazam untuk buat sesuatu or macam macam benda pun tu… untuk jadi a better person than who we were before kan? So, […]

Saya Cabar Awak!


Azam Tahun Baru Saya 4
Happy New Year untuk semua! Setiap orang akan mula kalut nak tulis Azam Tahun Baru 2018 everytime new year menjelma. Tak kira siapa pun kita, tua atau muda dan sesiapa saja akan terdorong untuk buat benda yang sama. Mula lah berkobar kobar semangat yang membara nak cuba cipta sesuatu yang […]

Azam Tahun Baru 2018