Daily Archives: January 3, 2018


Hati Tak Tenang 2
Stress. Ramai orang suka sangat nak cakap stress untuk itu dan ini. Ada je benda tak kena sikit, dah emosi tak tentu hala. Kekadang tu benda kecik je, tapi hati tak tenang macam lautan yang ombaknya sakan bergelora. Suka nau nauuu nak salahkan benda, tempat dan orang keliling kita. Entah […]

3 Sebab Utama Hati Tak Tenang


Saya Cabar Awak!
Hello! Semalam Cik Lisa baru lepas list out all the things that I wish for this year kan? Then, Cik Lisa pun ada ajak awak sesama jom kita berazam untuk buat sesuatu or macam macam benda pun tu… untuk jadi a better person than who we were before kan? So, […]

Saya Cabar Awak!