Skincare Youth Shaklee Yang Terbaru 1


Skincare Youth Shaklee Yang Terbaru? Ish, lama kan Cik Lisa tak pot pet kat sini? Tapi hari ni Cik Lisa bersemangat nak cerita tentang Skincare Youth Shaklee Yang Terbaru. Alahhh… yang keluar baru baru ni tu. Ada yang dah tahu pasal ni ke? Atau ada jugak yang nak amik tahu tapi tak tahu nak cari kat mana? Haaa… ni susah susah je nak pikir tak habis kan? Mai sini Cik Lisa pot pet sikit tentang ni. Okay?
 
Skincare Youth Shaklee Yang Terbaru

Wajah yang comey penting untuk sesi berselfie kan?


 

Set Skincare Youth Shaklee Yang Terbaru

 
To be honest dengan awak kan, sebenarnya Cik Lisa pun belum tahu lagi kelebihan produk ni actually. Setakat Cik Lisa nak salin balik brochure product tu dan tepek kat sini, elehhh… anytime pun dah boleh realisasikannya! Tapi, Cik Lisa lagi syiok kalau boleh cerita pengalaman Cik Lisa sendiri.
 
Sejak dari dulu lagi, Cik Lisa memang pakai Skincare Shaklee. But back then, Skincare Youth Shaklee Yang Terbaru ni tak keluar lagi. Masa dulu tu, Cik Lisa pakai Skincare Shaklee – Nutriwhite. Lama jugak Cik Lisa guna produk tu… sampai lah satu takat tu, Shaklee decide untuk discontinue kan produk ohsem tu. Mati kutu! Terus tak tahu nak pakai yang mana satu lepas tu!
 
Sebabnya, bukan senang nak cari skincare yang bebas dari bahan kimia merbahaya. Lagi lagi, kita nak tepek kat muka kita berhari hari. Betui dak? Tak lama pastu, tup tap tup tap… muncul lah Skincare Youth Shaklee Yang Terbaru ni.

 
 

Apa Ada Dalam Set Skincare Youth Shaklee Yang Terbaru

 
Sama macam produk skincare mana mana jenama sekali pun, ianya mesti datang dalam set yang lebih kurang sama. Ada cleanser, toner dan obviously lah moisturiser (pelembab) untuk lembabkan kulit muka kita. Kan?
 
Same goes with Skincare Youth Shaklee Yang Terbaru ni. Antara set set yang ditawarkan adalah seperti berikut:

 

STARTER SET

 
Starter set ni adalah ala ala set basic gittew! Cuma ada empat (4) produk je dan elok sangat lah untuk yang baru dok acah acah nak mencuba. Ye lah, Cik Lisa paham sangat… sebab kekadang tu, kita tak berapa nak sure kan? Elok ke, betul ke, boleh percaya ke…? So, takkan nak bayar lebih semata mata hanya untuk mencuba? Betul kan?
 

Skincare Youth Shaklee

Photo credit: Shaklee


 

 
Dalam Starter Set Skincare Youth Shaklee Yang Terbaru ni; awak akan dapat cleanser, toner, moisturiser (day and night). Senang kan? Selain untuk mereka yang baru nak mencuba, set ni jugak sesuai untuk mereka yang nak cepat sentiasa. Atau busy beria… but musti nak jaga kulit bagi kekal cantik dan awet muda. Haa… set ni lah yang terbaik untuk awak tu sebenarnya.

 
 

RENEW AND MAINTAIN SET

 
Haaa… apa pulak ceritanya dengan set yang ini? Renew And Maintain Set dari Skincare Youth Shaklee Yang Terbaru ni? Untuk set yang kedua ni pulak, ianya sesuai untuk mereka yang perlukan dos lebih untuk lebih cantik! Ceewahhh! Sebabnya, set kali ni datang dengan satu lagi produk tambahan on top of what is offered dalam Starter Set tu tadi.
 
Apa tambahannya?
 

Skincare Youth Shaklee

Photo credit: Shaklee

 
 
Renew And Maintain Set dari Skincare Youth Shaklee Yang Terbaru ni mengandungi YOUTH Activating Serum. Yes, yes and yes babyyy! Serum untuk kulit muka yang menawan. Ianya untuk merawat sel sel kulit di wajah kita untuk lebih berseri seri bak bidadari hokaayyyy? Dan… bagi Cik Lisa, tak rugi untuk awak bawak balik set yang ini. Cuma satu je lagi produk tambahan, apa lah salahnya kan?

 
 

INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR SET

 
Apa pulak kisahnya dengan set yang ketiga kali ni ya?
 
Dalam set yang super premium and super wow ni, Intensive Treatment And Repair Set ni adalah yang terbaik! Maklumlah, ada total enam (6) produk kesemuanya. Dan dalam produk yang super eksklusif ni, Skincare Youth Shaklee Yang Terbaru menawarkan satu lagi produk ohsem! Ia diberi nama Radiance C + E.
 
 

Skincare Youth Shaklee

Photo credit: Shaklee

 
Apakahhh?
 
Ini adalah gabungan vitamin C dan E dalam satu kapsul yang comel! Ianya bertujuan untuk buat wajah kita anjal, berseri seri bak bidadari (kan dah cerita tu tadi?) hokayyy? And paling syiok is that ianya mampu hilangkan kedut kedut tua di muka kita tu (wrinkle lines) dan sekata kan kaler kat muka kita. So, tak ada lah muka bercapuk capuk tak tentu hala.
 
Homaigoddd! Bestnyaaaa kan?
 
Adalah sangat disarankan untuk kita kita yang dah berumur 30an ke atas ni (kalau awak masih 20an pun boleh jugak nak cuba, apa salahnya). But untuk yang macam umur Cik Lisa ni, Cik Lisa rasa set yang ini yang jadi pujaan hati. And Cik Lisa sendiri dah pun purchase set ni untuk diri sendiri tawww! Haha.
 
 

Nak Beli Set Skincare Youth Shaklee Yang Terbaru

 
Tapi, as I have mentioned earlier; Cik Lisa sendiri baru nak cuba kat diri sendiri. So, I may not be able to cerita kelebihan setiap set ni lagi. But that is why Cik Lisa nak cuba kali ni, and hopefully lepas ni Cik Lisa boleh buat another entry untuk cerita in-depth detail of each products tu nanti.
 
However, kot kot lah awak ada rasa nak cuba sesama dengan Cik Lisa juga… apa salahnya!
 
Kalau awak ada terdetik rasa untuk cuba set atau mana mana produk Skincare Youth Shaklee Yang Terbaru ni, awak boleh lelaju Whatsapp Cik Lisa di +6012 219 5363 cepat cepat hari ni okay? Boleh jugak Whatsapp Cik Lisa untuk nak tanya tanya je dulu… and tak semestinya awak wajib beli produk ni dengan melulu. Okay?
 
 
Skincare Youth Shaklee Yang Terbaru

Kot lah rasa nak tahu lebih lanjut, mai lah Whatsapp Cik Lisa k?

 
 
Rasanya sampai sini dulu buat masa ni. Niat di hati nak buat posting pendek je sebenarnya, tapi sedar tak sedar dah berjela jela pulak karangannya! And terima kasih untuk awak yang sudi singgah baca pot pet Cik Lisa kali ni, inshaALLAH kalau ada jodoh kita jumpa lagi dalam next entry okeh?
 
Assalamualaikum.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Skincare Youth Shaklee Yang Terbaru