B-Complex


Jari Berkedut
Awak pernah alami keadaan di mana Jari Mudah Berkedut Semasa Di Dalam Air? Baru je beberapa saat berdiri bawah shower head untuk mandi pagi, tengok jari sendiri dan terkejut sampai rasa ada kejutan elektrik dalam hati? Sebab tengok jari dah nampak macam buah prun kedut seribu sampai rasa nak mandi […]

3 Punca Jari Mudah Berkedut Semasa Di Dalam ...


Daftar Shaklee Hulu Klang
Bila bulan posa bermula, mesti ramai dok kalut nak sakit perut dan gastrik merata rata. Kekadang tu asid refluks sebab perut selalu ada makanan, tapi tetibe terkejut sebab bulan posa tokleh nak makan makan. Mula lah pedih perut tak henti henti, time tu jugak lah rasa nak beremosi berhari hari. […]

3 Tips Elak Gastrik Di Bulan Puasa


Set Cantik Shaklee
Rahsia Kulit Cantik Shaklee. Awak mesti tak sesabar nak tahu kan?   Semua pun nak cantik! Tapi, tak semua yang cantik di mata kita tu, cantik di mata orang lain. Ada orang kata; hitam itu manis. Ada jugak yang kata; hitam itu berlemuih!   Setengah orang kata; kita wajib ada […]

Rahsia Kulit Cantik Shaklee


Daftar Jadi Ahli Shaklee
Hello.   Rasa rasa awak dah tahu yang Cik Lisa baru je lancarkan (Ceewahh! Dah macam iklan kereta lah pulak kann?) blog kedua Cik Lisa semalam kan? Or was it two days ago? Blog ni Cik Lisa tetap maintain, cuma Cik Lisa tambah satu lagi blog untuk senang nak kongsi […]

Set Anti Stress Shaklee



Daftar Jadi Ahli Shaklee
Awak nak tahu?   Cik Lisa ni suka betul travel. Suka nak jalan jalan dan tengok negara orang lain. Macam macam kita boleh belajar dari situ. Budaya, bahasa, makanan dan macam macam benda yang kita boleh mula amik tahu.     Dulu Cik Lisa rajin dan ringan kaki sungguh nak […]

Supplements Shaklee Wajib Ada Masa Travel