Blog


Shaklee Wangsa Maju 4
Setiap orang ada impian: nak bercuti ke mana, hala tuju bisnes apa cerita, nak jadikan dia suri hati hidup forever and ever tu bilanya dan macam macam lagi. Setiap orang mungkin ada impian yang sama, mungkin jugak berbeza. Destinasi Impian: Finland, Aku Datang!  

Destinasi Impian: Finland, Aku Datang!


Shaklee Wangsa Maju 2
Bulan posa lah bulan yang ditunggu tunggu saban hari oleh ramai kita kita ni kan? Sebab di bulan posa ni lah kita boleh setting semula gaya pemakanan dengan diet seimbang untuk dapatkan bentuk badan yang diidam idamkan. Ye lah, sapa tak seronok bila hari raya amik gambar bersama keluarga, kita […]

5 Makanan Untuk Kecilkan Perut Buncit Dengan Cepat


Shaklee Hulu Klang
Digital Nomad. Awak pernah dengar ke terma ni? Masa sekolah dulu, cuma tahu bila Cikgu cerita kisah dulu dulu dan katanya mereka semua dikenali sebagai nomad. Maksud nomad tu sendiri ialah berpindah randah dan tak ada yang fixed atau kekal.   Semalam Cik Lisa rajin dari biasa. Rasa macam dah lama […]

Digital Nomad: Lifestyle Masa Kini


Hari ni Cik Lisa nak cerita pasal 3 Superfruits Yang Mengandungi Antioksidan Yang Tinggi.   ❤️ APA ITU “SUPERFRUITS”?   Tapi, sebelum tu nak tanya lah dulu. Awak tahu ke Superfruits tu apa? Superfruits ni sebenarnya takdak definisi rasmi pun tentangnya. Tapi, ia lebih kepada pengkelasan oleh mereka yang bijak […]

3 Superfruits Yang Mengandungi Antioksidan Yang Tinggi



Shaklee Wangsa Maju
Selamat Hari Ibu untuk setiap wanita yang bergelar Ibu. Seseorang yang dah melahirkan zuriat buat suami tersayang. Semua orang tahu kan, last wiken ialah Hari Ibu. Although ramai kata tak patut kita celebrate Hari Ibu tu sebab kiranya pengaruh budaya barat yang lagha (betul ke eja camni?). Dan Hari Ibu […]

Selamat Hari Ibu


Cik Lisa Wangi
Hari tu Cik Lisa beranikan diri untuk join event besar gilang gemilang, Sepetang Bersama Blogger 2017 anjuran bersama Denai Hati Network dengan kerjasama nama nama tersohor antaranya Matic, Ministry of Tourism and Culture Malaysia, Misi Viral; media rasmi oleh Kumpulan Media Karangkraf; jurufoto rasmi oleh CVG Production; penaja bersama Denai […]

Sepetang Bersama Blogger 2017