Blogger


Buli
Masa kecik dulu, seronok betul dengan pangkat Kak Long sebenarnya… sebab semua benda yang kita nak, mesti boleh nak order macam ketua bebila masa. Kalau order McDonald dan ada hati nak fries lebih ke, boleh bagi ‘arahan’ kat adik adik kita dan mintak top up fries mereka! Adakah itu buli […]

Kak Long Adalah Seorang Pembuli


Shaklee Wangsa Maju 2
Kita selalu dengar orang dok kata Vitamin C ni bagus untuk kulit kita. Selain tu, orang kata Vitamin C ni sumber anti oksidan yang bagus sekaligus ia bantu tingkatkan imun sistem dan halang radikal bebas berkumpul penuh dalam badan katanya. Bila dah gittew, obviously lah boleh nak kata Vitamin C […]

Vitamin C Sumber Terbaik Untuk Lambatkan Proses Penuaan


Butik Ijmal 2
Sapa antara awak kat sini yang suka travel merata rata? Bila dah mula nak berjalan sana sini, benda paling penting sekali ialah kasut apa yang kita nak pakai untuk nak ke sana ke mari! Sebab tu petang ni Cik Lisa nak kongsi 5 Tips Pilih Kasut Untuk Travel based on […]

5 Tips Pilih Kasut Untuk Travel


Shaklee Wangsa Maju 2
Pagi ni Cik Lisa nak kongsi Tips Kecilkan Peha Dan Punggung Yang Besar Dengan Cepat! Pernah tak rasa pinggang di badan sendiri dah okay dah tapi bila nak beli seluar jeans rasa macam tokleh nak sarung? Sebabnya, peha dan punggung kita tu besaqqq giler dah macam kapal cruise Titanic yang […]

Tips Kecilkan Peha Dan Punggung Yang Besar Dengan ...



Romper Baju Melayu 2017
Hari raya dah nak menjelma dan sekarang ni sibuk dah orang start shopping sana sini. Ada yang beli baju raya untuk mak bapak budak. Ada jugak yang sibuk berbelanja baju raya untuk anak anak kecil mereka pulak. Marsya BabyShoppe ada sediakan Baju Melayu Baby untuk baby boy yang comel comel […]

Baju Melayu Baby


Pengedar Shaklee Wangsa Maju
Impian Sejuta Ringgit Cik Lisa? Setiap kita mesti ada impian untuk sesuatu yang kita idam idamkan sejak dari dulu lagi. Sebab dari kecik lagi kita dah diasuh untuk punya impian:   “Nak kawen dengan anak raja”   “Nak ada rumah dan kereta besar macam dalam TV tu”   “Nak baju […]

Impian Sejuta Ringgit


Jari Berkedut
Awak pernah alami keadaan di mana Jari Mudah Berkedut Semasa Di Dalam Air? Baru je beberapa saat berdiri bawah shower head untuk mandi pagi, tengok jari sendiri dan terkejut sampai rasa ada kejutan elektrik dalam hati? Sebab tengok jari dah nampak macam buah prun kedut seribu sampai rasa nak mandi […]

3 Punca Jari Mudah Berkedut Semasa Di Dalam ...


Baju Peplum 2017
Untuk Projek Ramadhan Cik Lisa tahun ni, Cik Lisa memang dapat sambutan yang sangat menggalakkan. Macam macam jenis produk ada dan Cik Lisa seronok betul dok try itu dan ini. Ada jugak review yang Cik Lisa buat untuk mereka yang provide servis taww! Hari ni, Cik Lisa buat review untuk […]

Baju Peplum Terkini 2017



Daftar Shaklee Hulu Klang
Bila bulan posa bermula, mesti ramai dok kalut nak sakit perut dan gastrik merata rata. Kekadang tu asid refluks sebab perut selalu ada makanan, tapi tetibe terkejut sebab bulan posa tokleh nak makan makan. Mula lah pedih perut tak henti henti, time tu jugak lah rasa nak beremosi berhari hari. […]

3 Tips Elak Gastrik Di Bulan Puasa


Handsock Muslimah Trendy
Fesyen berubah rubah mengikut trend terkini. Dan sekarang ni memang semua orang tak asing lagi dengan Handsock Muslimah Terkini. Dulu dulu Cik Lisa ingat orang pakai Handsock Muslimah Terkini semata mata untuk menjaga aurat bagi wanita Islam kan? Ye lah, takut terselak lengan baju then nampak pulak aurat kita kat […]

Handsock Muslimah Terkini – Malabis Muslimah


Shaklee Wangsa Maju 2
Bulan posa lah bulan yang ditunggu tunggu saban hari oleh ramai kita kita ni kan? Sebab di bulan posa ni lah kita boleh setting semula gaya pemakanan dengan diet seimbang untuk dapatkan bentuk badan yang diidam idamkan. Ye lah, sapa tak seronok bila hari raya amik gambar bersama keluarga, kita […]

5 Makanan Untuk Kecilkan Perut Buncit Dengan Cepat


Bantal Hotel DAG Review
Bila kita tidur, yang paling penting ialah apa keadaan tengkuk kita pada masa saat saat genting? Kalau bangun tido dan rasa stress tak tentu arah, itu bukanlah satu benda yang ohsem hasil dari tido yang panjang. Dan obviously, tak berapa nak consider itu adalah tido yang syiok gila kan? Tapi, […]

Bantal Hotel DAG Pillow