E-Book


Fashion For Love
Pada 21 September 2017 (Khamis) tempoh hari, Cik Lisa telah pertama kali dijemput oleh Ms. Ivlyn Tan; Pengarah Creight Events & Services. Ini adalah untuk sesi dialog bersama media tentang Fashion For Love Kumpul Dana Bantu 400 Pelajar Miskin Bersekolah.     Kalau selama ni Cik Lisa cuma terlibat untuk […]

Fashion For Love Kumpul Dana Bantu 400 Pelajar ...


Cik Lisa Wangi 2
Kadang kadang kita dengar orang asyik nak borak pasal Apa Sebenarnya Let It Go Dan Move On. Dalam movie ada, even dalam kartun pun ada juga! Ingat kartun Disney; Frozen kan bila ada soundtrack movie tu yang dok Let It Go, Let It Gooooo!  tu kan? So, malam ni Cik […]

Apa Sebenarnya Let It Go Dan Move On


Buli
Masa kecik dulu, seronok betul dengan pangkat Kak Long sebenarnya… sebab semua benda yang kita nak, mesti boleh nak order macam ketua bebila masa. Kalau order McDonald dan ada hati nak fries lebih ke, boleh bagi ‘arahan’ kat adik adik kita dan mintak top up fries mereka! Adakah itu buli […]

Kak Long Adalah Seorang Pembuli


Jom Lompat Bintang With Me
Hidup kita tak selalunya freeflow atau smooth sailing sepanjang masa. Mesti ada moment yang tak berapa nak syiok sebab akan ada benda benda yang buat kita rasa hidup ni tak bermakna. Rasa macam semua benda tak kena dan apa je benda yang berlaku mesti rasa tak best giler. Ini lah  […]

3 Tips Hadapi Ujian Dalam Life



E-Book Cik Lisa Wangi 6
SURPRISEEEEEEE!!! Ehem, ehem! Memperkenalkan… Jom Lompat Bintang With Me.     Tadaaaaa! Setiap titik titik peluh, penat lelah, bercawan cawan kopi dan those sleepless nights tak tidoq malam akhirnya berbalas jua… ceewahhh! Inilah dia culprit yang buat Cik Lisa kalut dan serabut for the past few weeks sebenarnya.

Jom Lompat Bintang With Me