Impian


Azam Tahun Baru Saya 4
Happy New Year untuk semua! Setiap orang akan mula kalut nak tulis Azam Tahun Baru 2018 everytime new year menjelma. Tak kira siapa pun kita, tua atau muda dan sesiapa saja akan terdorong untuk buat benda yang sama. Mula lah berkobar kobar semangat yang membara nak cuba cipta sesuatu yang […]

Azam Tahun Baru 2018


Tunggu Berita Interview Kerja
Aduh! Hari ni serba tak keruan. Nak buat apa pun tak tahu cemana. Dok dup dap dup dap dari tadi lah ceritanya. Camni lah Seksa Nak Tunggu Berita!   Awak pernah dak rasa camtu?       SEKSA NAK TUNGGU BERITA – BERITA JENIS APA?   Uish! Macam macam jenis […]

Seksa Nak Tunggu Berita


Tips Kecilkan Pipi Tembam 2
Hari ni Cik Lisa nak pot pet Cik Lisa nak kongsi dengan awak 3 Tips Mudah Untuk Kecilkan Pipi Super Pau Kita!   Hoihhh!   Mencabar nau nauuu tajuk entri Cik Lisa hari ni ye dak? Ada yang kata, ini tajuk luar biasa. Sebab bukan semua ada masalah yang serupa. […]

3 Tips Mudah Untuk Kecilkan Pipi Super Pau ...


E-Book Cik Lisa Wangi 6
SURPRISEEEEEEE!!! Ehem, ehem! Memperkenalkan… Jom Lompat Bintang With Me.     Tadaaaaa! Setiap titik titik peluh, penat lelah, bercawan cawan kopi dan those sleepless nights tak tidoq malam akhirnya berbalas jua… ceewahhh! Inilah dia culprit yang buat Cik Lisa kalut dan serabut for the past few weeks sebenarnya.

Jom Lompat Bintang With Me



Shaklee Wangsa Maju 4
Setiap orang ada impian: nak bercuti ke mana, hala tuju bisnes apa cerita, nak jadikan dia suri hati hidup forever and ever tu bilanya dan macam macam lagi. Setiap orang mungkin ada impian yang sama, mungkin jugak berbeza. Destinasi Impian: Finland, Aku Datang!  

Destinasi Impian: Finland, Aku Datang!


Butik Ijmal 2
Sapa antara awak kat sini yang suka travel merata rata? Bila dah mula nak berjalan sana sini, benda paling penting sekali ialah kasut apa yang kita nak pakai untuk nak ke sana ke mari! Sebab tu petang ni Cik Lisa nak kongsi 5 Tips Pilih Kasut Untuk Travel based on […]

5 Tips Pilih Kasut Untuk Travel


Shaklee Wangsa Maju 2
Pagi ni Cik Lisa nak kongsi Tips Kecilkan Peha Dan Punggung Yang Besar Dengan Cepat! Pernah tak rasa pinggang di badan sendiri dah okay dah tapi bila nak beli seluar jeans rasa macam tokleh nak sarung? Sebabnya, peha dan punggung kita tu besaqqq giler dah macam kapal cruise Titanic yang […]

Tips Kecilkan Peha Dan Punggung Yang Besar Dengan ...


Pengedar Shaklee Wangsa Maju
Impian Sejuta Ringgit Cik Lisa? Setiap kita mesti ada impian untuk sesuatu yang kita idam idamkan sejak dari dulu lagi. Sebab dari kecik lagi kita dah diasuh untuk punya impian:   “Nak kawen dengan anak raja”   “Nak ada rumah dan kereta besar macam dalam TV tu”   “Nak baju […]

Impian Sejuta Ringgit



Shaklee Wangsa Maju 2
Bulan posa lah bulan yang ditunggu tunggu saban hari oleh ramai kita kita ni kan? Sebab di bulan posa ni lah kita boleh setting semula gaya pemakanan dengan diet seimbang untuk dapatkan bentuk badan yang diidam idamkan. Ye lah, sapa tak seronok bila hari raya amik gambar bersama keluarga, kita […]

5 Makanan Untuk Kecilkan Perut Buncit Dengan Cepat


Daftar Shaklee Hulu Klang
Ini bukan mitos atau acah acah pembuka kata nak bagi awak rasa teruja nak membaca. Ini realiti dan hakikat dalam kehidupan sebenar hari hari. Ada satu masa sekumpulan orang bersorak sorai keriangan dan dalam masa yang sama, sekumpulan yang lain jatuh merudum menangis bagai nak rak di lantai. Ini Realiti […]

Ini Realiti – Tak Semua Impian Boleh Jadi ...