Makan Makan


Esspresso Lab Taman Melawati 4
Biasanya, Cik Lisa suka bekerja kat open space sebab lagi rasa berfikiran terbuka dan tak stuck in between cofined walls. Kalau duduk terperuk dalam bilik, kita akan rasa tak seronok. Apatah lagi kalau kita kena buat kerja yang perlukan kita untuk fikir dan dapatkan idea idea syiok untuk menulis? Pfftt… […]

Kedai Kopi Feveret Di Taman Melawati


4
Helloooooo awak! Hari ni Cik Lisa nak pot pet pasal Masak Lemak Cili Api Yang Sedap kat Seremban, Negeri Sembilan. Biasanya, susah kami nak berkumpul satu keluarga. Kali ni pun, adik lelaki Cik Lisa sorang lagi pun tak ada. Walau tak cukup satu korum, tapi ni boleh lah nak kira […]

Masak Lemak Cili Api Yang Sedap