Reviews


Esspresso Lab Taman Melawati 4
Biasanya, Cik Lisa suka bekerja kat open space sebab lagi rasa berfikiran terbuka dan tak stuck in between cofined walls. Kalau duduk terperuk dalam bilik, kita akan rasa tak seronok. Apatah lagi kalau kita kena buat kerja yang perlukan kita untuk fikir dan dapatkan idea idea syiok untuk menulis? Pfftt… […]

Kedai Kopi Feveret Di Taman Melawati


YES Academy 2
Hari ni Cik Lisa nak share Cara Cara Nak Sambung Belajar Di Luar Negara. Best takkk? Haritu Cik Lisa ada pot pet tentang 3 Kelebihan Belajar Di Luar Negara dan Cik Lisa ada masukkan life experience Cik Lisa sendiri. Tapi, bila cerita pasal Belajar Di Luar Negara je… mesti semua […]

Cara Cara Nak Sambung Belajar Di Luar Negara


YES Academy
Cik Lisa nak cerita tentang 3 Kelebihan Belajar Di Luar Negara hari ni. Yelah, Cik Lisa ni kan… bila duduk diam diam kekadang tu, mesti tak terlepas dari nak terkenang masa zaman belajar belajar dulu. Yelah, masa zaman Cik Lisa muda mudi masa tu.   Tak berapa sure sama ada […]

3 Kelebihan Belajar Di Luar Negara


Cloth Pad Sweet And Cozy Collection 2
Bila kita period, ada tak timbul rasa stress? Makin stress Bila Period Bocor kan! Hari ni Cik Lisa nak cerita pasal haid (baca: datang bulan) atau period.     Biasanya, cik abang sado mesti mula nak rasa kekok dan tak comfortable. Kononnya ni cerita untuk cik puan cik puan kita je? Aiseh, […]

Bila Period Bocor!



Butik Ijmal 2
Sapa antara awak kat sini yang suka travel merata rata? Bila dah mula nak berjalan sana sini, benda paling penting sekali ialah kasut apa yang kita nak pakai untuk nak ke sana ke mari! Sebab tu petang ni Cik Lisa nak kongsi 5 Tips Pilih Kasut Untuk Travel based on […]

5 Tips Pilih Kasut Untuk Travel


Romper Baju Melayu 2017
Hari raya dah nak menjelma dan sekarang ni sibuk dah orang start shopping sana sini. Ada yang beli baju raya untuk mak bapak budak. Ada jugak yang sibuk berbelanja baju raya untuk anak anak kecil mereka pulak. Marsya BabyShoppe ada sediakan Baju Melayu Baby untuk baby boy yang comel comel […]

Baju Melayu Baby


Baju Peplum 2017
Untuk Projek Ramadhan Cik Lisa tahun ni, Cik Lisa memang dapat sambutan yang sangat menggalakkan. Macam macam jenis produk ada dan Cik Lisa seronok betul dok try itu dan ini. Ada jugak review yang Cik Lisa buat untuk mereka yang provide servis taww! Hari ni, Cik Lisa buat review untuk […]

Baju Peplum Terkini 2017


Handsock Muslimah Trendy
Fesyen berubah rubah mengikut trend terkini. Dan sekarang ni memang semua orang tak asing lagi dengan Handsock Muslimah Terkini. Dulu dulu Cik Lisa ingat orang pakai Handsock Muslimah Terkini semata mata untuk menjaga aurat bagi wanita Islam kan? Ye lah, takut terselak lengan baju then nampak pulak aurat kita kat […]

Handsock Muslimah Terkini – Malabis Muslimah



Bantal Hotel DAG Review
Bila kita tidur, yang paling penting ialah apa keadaan tengkuk kita pada masa saat saat genting? Kalau bangun tido dan rasa stress tak tentu arah, itu bukanlah satu benda yang ohsem hasil dari tido yang panjang. Dan obviously, tak berapa nak consider itu adalah tido yang syiok gila kan? Tapi, […]

Bantal Hotel DAG Pillow


Baju Muslimah Eksklusif
Wah, wah, wahhhh! Cemana awak hari ni hari pertama kita semua berpuasa? Sapa yang tak bangun sahur konfem sekarang ni dah terlepek depan tv dok tunggu masa beduk berbunyi! Sambil dok fikir nak berbuka apa hari ni, sambil tu jugak Cik Lisa ni tak henti henti dok nganga mulut ralit […]

Baju Muslimah Eksklusif – Sameera Muslimah Boutique


Persediaan Sebelum Dan Selepas Rawatan Bekam
Hari ni Cik Lisa nak cerita tentang Persediaan Sebelum Dan Selepas Rawatan Bekam.   Tapi bekam tu apa sebenarnya? Bekam atau dalam Bahasa Inggeris disebut cupping ialah kaedah rawatan tradisional untuk buang toksin dari dalam badan kita melalui pengeluaran darah kotor yang disedut keluar melalui kulit!   Dan lepas beberapa […]

Persediaan Sebelum Dan Selepas Rawatan Bekam


Mobile App Bisnes
Bila awak start pakai smartphone? Cik Lisa late bloomers sebab balik dari Dublin (2010) baru terkial kial nak ada iPhone! Since zaman ni ramai dok kalut nak masuk dunia canggih serba moden, makin bercambah lepas satu satu bisnes yang mula bina Mobile App Bisnes masing masing. Sebab semua dah nampak alasan […]

Kenapa Pemilik Bisnes Wajib Ada Mobile App?