Shaklee


Krim Kilo Homaigod!
Cik Lisa suka membaca. Tak kisah lah tentang apa, as long as ia menarik minat Cik Lisa untuk baca dan terus baca. Then, itu bermakna ada sesuatu dalam petikan atau penulisan tu yang dah cuit hati Cik Lisa untuk terus mengamati. Sama macam minggu sudah, Cik Lisa terpaut hati nak […]

Krim Kilo Homaigod!


Tips Kuruskan Badan Dengan Cepat
Siapa tak mahu badan macam supermodel betul kan? Lagi lagi bila belek belek magazine Cleo atau In Style dan nampak semua pompuan dalam tu macam cun melecun, terus rasa nak pengsan! Especially, kalau kita ni jenis yang terlebih lebih muatan. Cik Lisa faham exactly apa yang awak rasa tu actually. […]

5 Cara Mudah Untuk Kuruskan Badan Dengan Cepat


Shaklee Wangsa Maju 2
Kita selalu dengar orang dok kata Vitamin C ni bagus untuk kulit kita. Selain tu, orang kata Vitamin C ni sumber anti oksidan yang bagus sekaligus ia bantu tingkatkan imun sistem dan halang radikal bebas berkumpul penuh dalam badan katanya. Bila dah gittew, obviously lah boleh nak kata Vitamin C […]

Vitamin C Sumber Terbaik Untuk Lambatkan Proses Penuaan


Hari ni Cik Lisa nak cerita pasal 3 Superfruits Yang Mengandungi Antioksidan Yang Tinggi.   ❤️ APA ITU “SUPERFRUITS”?   Tapi, sebelum tu nak tanya lah dulu. Awak tahu ke Superfruits tu apa? Superfruits ni sebenarnya takdak definisi rasmi pun tentangnya. Tapi, ia lebih kepada pengkelasan oleh mereka yang bijak […]

3 Superfruits Yang Mengandungi Antioksidan Yang Tinggi



Sunburn Shaklee
Sekarang ni dah mula musim panas dan Kulit Yang Terbakar Sinar Matahari akan semakin menjadi jadi. Buatkan kulit kita jadi merah menyala dan sakit pedih menggila. Bila mula nak sentuh sikit jer, rasa perit dan tak tahan nak kata. So, Cik Lisa nak kongsi lah 7 Tips Atasi Kulit Yang […]

7 Tips Atasi Kulit Yang Terbakar Sinar Matahari


Vivix Shaklee
Hari ni hari Cik Lisa bekerja. Alhamdulillah, ada dua prospek yang dah tingkatkan taraf kehidupan dan kesihatan lepas mereka berminat untuk Daftar Jadi Ahli Shaklee. Tapi, dalam masa yang sama Cik Lisa sempat tengok orang yang lalu lalang. Cik Lisa boleh buat kesimpulan, 90% dari mereka memang Bermekap Tebal untuk cantik! […]

Bermekap Tebal: Set Cantik Premium Shaklee Solusi Terbaik!


Nutriferon
Nak tahu? Sejak Cik Lisa Daftar Jadi Ahli Shaklee, awal awal lagi Cik Lisa dah berjaya Tingkatkan Sistem Imunisasi Badan Dengan Shaklee.   Hari ni hujan. Lebat. Seluruh KL basah disirami hujan yang tak henti henti dari tadi. Ramai orang tersangkut dalam jem kat jalanraya. Ramai jugak yang stuck kat […]

Tingkatkan Sistem Imunisasi Badan Dengan Shaklee


Set Cantik Shaklee
Rahsia Kulit Cantik Shaklee. Awak mesti tak sesabar nak tahu kan?   Semua pun nak cantik! Tapi, tak semua yang cantik di mata kita tu, cantik di mata orang lain. Ada orang kata; hitam itu manis. Ada jugak yang kata; hitam itu berlemuih!   Setengah orang kata; kita wajib ada […]

Rahsia Kulit Cantik Shaklee



Beli Shaklee Online
APA??? Cerita tentang Kesan Sampingan Set Kurus Shaklee? Biar Betul weh?   Setiap kali kita tengok apa apa filem kisah cinta, tak kisah lah kalau kisah tu berakhir dengan happy ending sekalipun; mesti ada babak babak sedih di mana either si boipreng ataupun girlpreng tu kecewa. Atau patah hati, sedih, […]

Kesan Sampingan Set Kurus Shaklee


Pengedar Shaklee Wangsa Maju
Dulu, semua dah tahu yang Cik Lisa kerja kira batu bata kan? Cik Lisa kira kira semua tu untuk buat bangunan. Ada orang kata, kerja Cik Lisa tu macam ala ala akauntan, tapi untuk bangunan semata mata.   Bukan spesifik untuk bank atau belanja syarikat itu ini.  Tapi, cuma lebih […]

Daftar Ahli Shaklee 2017


Daftar Jadi Ahli Shaklee
Hello.   Rasa rasa awak dah tahu yang Cik Lisa baru je lancarkan (Ceewahh! Dah macam iklan kereta lah pulak kann?) blog kedua Cik Lisa semalam kan? Or was it two days ago? Blog ni Cik Lisa tetap maintain, cuma Cik Lisa tambah satu lagi blog untuk senang nak kongsi […]

Set Anti Stress Shaklee


Daftar Jadi Ahli Shaklee
Awak nak tahu?   Cik Lisa ni suka betul travel. Suka nak jalan jalan dan tengok negara orang lain. Macam macam kita boleh belajar dari situ. Budaya, bahasa, makanan dan macam macam benda yang kita boleh mula amik tahu.     Dulu Cik Lisa rajin dan ringan kaki sungguh nak […]

Supplements Shaklee Wajib Ada Masa Travel