Travel


YES Academy
Cik Lisa nak cerita tentang 3 Kelebihan Belajar Di Luar Negara hari ni. Yelah, Cik Lisa ni kan… bila duduk diam diam kekadang tu, mesti tak terlepas dari nak terkenang masa zaman belajar belajar dulu. Yelah, masa zaman Cik Lisa muda mudi masa tu.   Tak berapa sure sama ada […]

3 Kelebihan Belajar Di Luar Negara


Shaklee Wangsa Maju 4
Setiap orang ada impian: nak bercuti ke mana, hala tuju bisnes apa cerita, nak jadikan dia suri hati hidup forever and ever tu bilanya dan macam macam lagi. Setiap orang mungkin ada impian yang sama, mungkin jugak berbeza.┬áDestinasi Impian: Finland, Aku Datang!  

Destinasi Impian: Finland, Aku Datang!


Daftar Shaklee Hulu Klang
Ini bukan mitos atau acah acah pembuka kata nak bagi awak rasa teruja nak membaca. Ini realiti dan hakikat dalam kehidupan sebenar hari hari. Ada satu masa sekumpulan orang bersorak sorai keriangan dan dalam masa yang sama, sekumpulan yang lain jatuh merudum menangis bagai nak rak di lantai. Ini Realiti […]

Ini Realiti – Tak Semua Impian Boleh Jadi ...


Daftar Jadi Ahli Shaklee
Awak nak tahu?   Cik Lisa ni suka betul travel. Suka nak jalan jalan dan tengok negara orang lain. Macam macam kita boleh belajar dari situ. Budaya, bahasa, makanan dan macam macam benda yang kita boleh mula amik tahu.     Dulu Cik Lisa rajin dan ringan kaki sungguh nak […]

Supplements Shaklee Wajib Ada Masa Travel